Top

SiOnyx Aurora Classic Full-Color Voorzet Nachtkijker incl. montage

 • SiOnyx Aurora Classic Full-Color Voorzet Nachtkijker incl. montage
 • SiOnyx Aurora Classic Full-Color Voorzet Nachtkijker incl. montage
 • SiOnyx Aurora Classic Full-Color Voorzet Nachtkijker incl. montage
 • SiOnyx Aurora Classic Full-Color Voorzet Nachtkijker incl. montage
 • SiOnyx Aurora Classic Full-Color Voorzet Nachtkijker incl. montage
 • SiOnyx Aurora Classic Full-Color Voorzet Nachtkijker incl. montage
975,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 4


De SiOnyx Voorzetkijker Aurora is een nachtzicht clip-on voor bijvoorbeeld uw richtkijker of red dot. De camera's van SiOnyx zijn als eerste in de markt in staat om 's nachts de omgeving in levendige daglicht-kleuren weer te geven. Objecten en dieren veranderen 's nachts natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. Met de Aurora ziet u die kleuren wél. De Aurora is een upgrade van de Aurora Black en biedt een aantal handige extra functionaliteiten, zoals GPS en automatische opnames bij terugslag.

Richten en positioneren
Wanneer u wilt richten maakt u gebruik van het dradenkruis van uw richtkijker of de pointer van uw red dot. De Aurora zelf is niet voorzien van een dradenkruis of laserpointer. Hierdoor hoeft u het apparaat niet apart in te schieten. U plaatst de kijker naar eigen voorkeur voor (of achter) uw optische richtkijker. U kijkt dus door uw richtkijker op de display van de Aurora.

Overige functionaliteiten
De nachtkijker beschikt over een optische 0.5x vergroting, die u middels een digitale zoom kunt vergroten tot 3x. De omgeving wordt geprojecteerd op een full-color OLED display, die u ook in grijsschaal kunt instellen. De camera is voorzien van EIS (elektronische beeldstabilisatie) en biedt veel verschillende opnamemogelijkheden voor het maken van foto's en video's, zoals burstmodus en HDR. Ook kunt u de Aurora via Wi-fi verbinden met een smartphone of tablet (Android en iOS). Zodra u over de gratis app beschikt - in de PlayStore te vinden als SiOnyx Aurora - kunt u de kijker op afstand bedienen, beelden live-streamen en opnames maken/delen. Een microSDkaart is daarvoor vereist (niet inbegrepen).

De Aurora is ook voorzien van GPS en kompas. Deze functies helpen u 's nachts te navigeren en uw locatie te bepalen. U kunt dit bijvoorbeeld ook als 'stempel' toevoegen aan uw foto's en video's, zodat u precies weet waar en wanneer u die opname hebt gemaakt. Tot slot kunt u ook gebruikmaken van de recoil-activated capture. Dit betekent dat de camera automatisch een opname maakt zodra er een terugslag plaatsvindt (dus op moment van schieten).

Toepassing Aurora Voorzetkijker met Montage

Met de combinatie van de Aurora en een Picatinny-montage creëert u een wapenaccessoire, waarmee u kleuren-nachtzicht aan uw richtkijker kunt toevoegen. Hiermee maakt u van de Aurora eenvoudig een nachtzicht-voorzetkijker. U kunt de camera bijvoorbeeld gebruiken voor jacht, airsoft en iedere andere vorm van schietsport. Het apparaat is erg compact en lichtgewicht.

De montage wordt los meegeleverd, dus u kunt de nachtkijker ook zonder wapen gebruiken. Zo kunt u de Aurora gebruiken in uw hand, op afstand bedienen en beelden live-streamen, of bevestigen aan een helm/goggle kit. De camera is weinig opvallend en niet voorzien van IR-straal die uw positie kan verraden. Ook kunt u de camera probleemloos overdag gebruiken. Aan de onderzijde is de camera voorzien van een 1/4" schroefdraadaansluiting, waarmee u deze ook op ieder gangbaar statief kunt plaatsen (zie optionele accessoires).

Overige highlights

- Gecertificeerd voor terugslagen van 6000 Joules (.223/5.56)
- IP67 gecertificeerd (onderdompelbaar)
- Voorzien van GPS, kompas en meta-data (tijd/datum)
- Recoil-activated capture (auto-opname bij terugslag)

Hoe werkt de techniek•

De SiOnyx nachtkijkers kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van 400nm tot meer dan 1100nm. Middels gepatenteerde ultra low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. Hiermee onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. Deze techniek resulteert ook in een ongeëvenaarde lichtopbrengst, waardoor een infraroodstraler niet langer noodzakelijk is.

 


Levering:

 • 1x Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora
 • 1x Picatinny rail-montage (fixed)
 • 1x Panasonic Oplaadbare Li-ion accu
 • 1x MicroUSB-kabel
 • 1x Polsband
 • 1x Draagtasje
 • 1x Product- en veiligheidsinstructies
 • 1x Full-color verpakking